Sådan udnytter du det levende lærred

Det offentlige rum har for alvor åbnet sig op, ikke kun efter Corona, men i særdeleshed også når det kommer til at udtrykke sig via sin påklædning.

Barriererne er efterhånden brudt. Din påklædning er ikke længere defineret ud fra din alder, køn eller din økonomi. bukser er fede til fyre og kvinder, og kjolerne kan være lige, hvad du vil have, de skal være, selv for mænd. Kun fantasien sætter grænser. Og det kan ses.

Politik, musik, status. Det levende lærred afspejler alle folk, både på gaderne, kontoret og kulturelle samlingssteder. Og tendensen vokser i takt med, at selvstændigheden bliver mere og mere acceptabelt.

Mode er blevet en kunstform i sig selv, det er her, det moderne folk kan udtrykke sig originalt og personligt. Hvorfor ikke udnytte denne udtryksform også? Skil dig ud i mængden. Foren pasform og udtryk, og skab din helt egen stil?

Det handler ikke kun om at skille sig ud mere, eller passe ind. Det handler om at vise sig selv, have et udtryk man kan identificere sig med, og vise hvor man står. Og denne tendens er støt stigende i takt med folk, bliver mere opmærksomme på deres egne idealer og tanker i livet. Dette gør også, at det egentlige billede af folk på gaden, bliver langt mere nuanceret og alsidigt, på en inspirerende måde. Der er langt mellem den klassiske tendens lige nu. Folk er ikke bange for at skille sig ud, og knap så betænkelige ved, hvad andre tænker om deres stil. Vi lever i en tid, hvor stilen i høj grad viser frihed. Frihed til at være den du er, og det er fantastisk.

Mix det. Mix det løse med det stramme, de brede med det tynde. Og vær ikke bange for farver.

Kropsform, pasform, udtryksform. Det hele forenes i en helt basal kunstart. Din krop er dit lærred. Brug det.

About the Author

hotelica