Besøg Aros i Aarhus

Går turen til Aarhus, så skal man naturligvis besøge kunstmuseet Aros. Her kan man opleve fantastisk kunst i verdensklasse, og man kan samtidig også få en god udsigt ud over byen. Både åbningstider og priser finder man på hjemmesiden.

Aros er placeret midt i Aarhus, og det er nemt at komme hertil. Man kan både tage toget eller andre offentlige transportmidler, der holder lige i nærheden. Hvis man ankommer i bil, er der også rigtig gode muligheder for at parkere lige bag museet. At tage en tur på Aros er en perfekt start på en god dag i Aarhus.

På museet er der både faste og skiftende udstillinger. Hvis man allerede har været der, kan man derfor sagtens med fordel besøge museet igen. Der vil nemlig være nye ting at opleve fra gang til gang. Derfor skal man også holde øje med, hvad der er på programmet.

Aros er et kunstmuseeum i flere etager. Der er også noget at opleve for børnene. Når man lige ankommer til museet, vil man kunne købe en billet i stueetagen, og her er der også en butik, der sælger mange forskellige brugsting og kunstartikler. Når billetten er købt, er det bare at gå på udkig på de øvrige etager.

Det kan være godt at være i god form, når man besøger Aros, for det er et stort museum. Kan man lide at træne derhjemme, så køb en crosstrainer online – det er super nemt, og så har det aldrig været nemmere at holde sig i god form. Men vi må også tilbage til artiklens emne – nemlig kunstmuseet Aros.

Aros – 2020

I 2020 er der flere spændende udstillinger på Aros, der er værd at gå efter for den kunstnerinteresserede. Har man lyst til at besøge museet gentagne gange, så er det oplagt at købe et årskort. For et fast årligt beløb kan man nemlig besøge museet alle de gange, man vil. Man kan i den forbindelse også medbringe en ledsager uden ekstra beregning.

Aros har den ældste kunstsamling uden for København. Det bliver hver eneste dag året rundt besøgt af turister fra hele verden. I 2020 byder museet blandt andet på udstillinger fra Joana Vasconelos og Shirin Neshat, mens der også er udstillinger med temaerne Far From Home og Human Nature.

Besøger man Aros, kan man nemt få nogle timer til at gå. Man kan også spise i restauranten, mens man er der. Noget af det bedste at slutte af med er naturligvis at besøge regnbuen, der befinder sig på toppen af Aros. Herfra fås den bedste udsigt ud over hele byen. Man kan godt glæde sig til en god og udsøgt dag på Aros – og så kan man ellers hygge sig i Aarhus efterfølgende.

About the Author

hotelica