Måned: december 2023

Hæng personlig kunst på væggene

Der er ingen facitliste, når det kommer kunst, og i særdeleshed ikke den du har hængende på væggen derhjemme. En tegning lavet af dit 5-årige barn kan skabe lige så mange følelser som et Van Gogh-maleri til flere hundrede millioner kroner.

Det ene udelukker naturligvis ikke det andet, men her vil vi godt slå et slag for personlig kunst, som kan være godt at have hængende på væggen i hjemmet af flere grunde.

Skala 1:1

Et godt bud på en personlig tilføjelse til hjemmet kunne for eksempel være en flot tidløs fødselsplakat som skaber et minde om dit barns fødsel. En fødselsplakat er unik i den forstand, at den kommer i størrelsesforholdet 1:1 i den præcise længde, som din baby havde ved fødslen og desuden skræddersyes med barnets navn, vægt og andre detaljer.

Personlig kunst – som for eksempel en fødselsplakat – skiller sig ud fra masseproducerede kunstværker og giver mulighed for at tilføje et personligt præg til hjemmet og skabe en unik æstetik. Personlig kunst kan være forbundet med følelser, minder og oplevelser, og når du har disse kunstværker på væggen kan det give en følelse af nostalgi, glæde og forbindelse til ens personlige historie.

En god samtalestarter

Personlig kunst kan desuden være en god samtalestarter, når man har gæster i hjemmet. Det kan vække opmærksomhed og nysgerrighed, og man kan dele historien bag værket med andre. Og nøjagtig når det handler om fødsler og barnets første år, har langt de fleste en historie at fortælle.

Læs mere
hotelica