Måned: september 2019

Skriv hver dag

At skrive er også en kunstart. Det er der mange, der ikke ved, men dem, der skriver, er også kunstnere. Når man gerne vil udtrykke sig kunstnerisk, kan man i høj grad bruge det skrevne ord, og det gode ved det at skrive er, at man kan gøre det derhjemme, og man kan tilmed gøre det så ofte, som man gerne vil. Det er ikke svært at skrive, men det kan være både svært og udfordrende at skrive nogle rigtig gode og smukke sætninger, og det er noget, der kræver øvelse, men også god fantasi og en indsigt i mange ting. Når man går i gang med at skrive, skal man selvfølgelig skrive om noget, man interesserer sig for, og det kan jo godt tage lidt tid at finde ind til det. Det handler om at starte med et blankt papir, og derefter bare give sig i kast med at skrive, og man kan starte med, at man bare skriver alt det, som man kan komme i tanker om. Så behøver der ikke gå lang tid, før ordene for alvor begynder at strømme ud, og så kan man jo senere give sig tid til at lave noget struktur i det hele. Til at starte med handler det bare om at komme i gang, og det er rent faktisk noget af det, der er det vigtigste. At have noget på hjerte og at komme i gang med at skrive er den bedste forudsætning for at komme i gang, og så varer det nok slet ikke så lang tid, før man kan få udgivet den bog. Hvis man ikke selv har råd til at udgive en bog, kan man eventuelt tage et virksomhedslån hos Qred.com til formålet, for når man bare selv tror på det, så skal det nok blive til noget.

Der findes mange kunstnere i Danmark, der skriver, og der er derfor også rigtig mange, der har gået vejen før en selv. Det kan man glæde sig over, for så er man ikke alene, og når man kan se, at andre har kunnet gøre det før en, så kan det også være langt nemmere at tro på, at det kan lade sig gøre at leve af at skrive. Det er nemlig en levevej for rigtig mange, og når blot man tør lade det komme ud, der er indeni, så er det også, at det udelukkende kan blive en succes. Det er en dejlig ting, og så er det ellers bare at kaste sig ud i det.

At få succes med sin første bog er virkelig noget, mange mennesker kan både glæde sig over og glæde sig til. Det vil med sikkerhed også give mere mod på tanden.

Læs mere
hotelica