Indret den bedste varebil til dit galleri

Det er ikke kun ferniseringer og champagne at have et galleri – det ved du alt om som den, der har ansvaret for et galleri hver eneste dag. De fleste dage er hårdt arbejde, hvor der blandt andet skal hentes kunst ude hos kunstnere, og bringes solgte malerier og andre former for kunstværker ud til kunder, der har købt kunst hos dig.

Andre gange skal du bringe malerier ud til skoler, foreninger og virksomheder, hvor kunstforeninger og medarbejderklubber vil udstille dem – alt med salg for øje, som jo er det, du lever af. Så det er vigtigt at have gode forudsætninger for også at kunne løse denne hårde del af arbejdet med at have et galleri som levevej. Kunst er også kommerciel, og vil du have succes, må du knokle.

Få styr på logistikken

Noget af det, der er vigtigt, er at have styr på logistikken. Vi vil anbefale dig, at du anskaffer dig en god varebil, som du kan få indrettet lige til dine behov. Det er vigtigt, at for eksempel malerier kan transporteres, så de ikke får skader, og hos bilindretningsfirmaet worksystem.dk kan du få dette gjort på en yderst kvalificeret måde. Firmaet worksystem.dk har gennem år specialiseret sig i indretning af køretøjer til professionelt brug, og med en varebil indrettet hos worksystem.dk vil du få en arbejdsplads, der kan opfylde alle dine behov. For eksempel vil du kunne få indrettet bilen hos worksystem.dk, så du også kan løse de administrative arbejdsopgaver, der knytter sig til salg af kunst, allerede mens du er hos kunden eller har løst din opgave på en virksomhed eller andetsteds. Så sparer du tid på kontoret derhjemme og kan få en mere effektiv arbejdsdag.

Sikkerhed er vigtig

Noget af det, der virkelig betyder noget, når du skal transportere kunst, er at du kan gøre det med sikkerheden orden. Kunst kan være kostbar, og det bør slet ikke gå som i en af Olsen Bande filmene, hvor en varebil bliver lænset for sin værdifulde last af kunst, mens den holder for rødt. Men stol på, at worksystem.dk også har styr på det, når der skal tages hensyn til dette aspekt.

Du skal også være sikker på, at bilen er indrettet, så alt er stabilt, også hvis I pludselig bliver nødt til at bremse op. Men worksystem.dk ved, hvad de skal gøre, for at alt er installeret korrekt og efter standarder, der klarer dagens trafik.

About the Author

hotelica