Din krop er også et lærred

Disse dage er der utrolig meget fokus på krop og udseende generelt. Vores udseende og fremtoning har meget at sige for både vores selvopfattelse og i mødet med andre mennesker. Vores udstråling er med til at præge det første indryk, folk får af os, og her spiller vores udseende en stor rolle. Uanset hvilken form og stil du har, er det vigtigt, du har det godt med dig selv, da det påvirker din generelle udstråling.

Hviler du i dig selv?

Det er tydeligt at mærke på folks udstråling, om de hviler i sig selv eller ej. Selvsikkerhed er ikke en selvfølge, og det påvirker folks måde at agere på, når de har et højt selvværd og udstråler selvsikkerhed eller det stik modsatte. Når man hviler i sig selv, er man typisk mere afslappet. Man er ofte bedre til at modtage kritik og bruge denne konstruktivt, og kan have lettere ved at forholde sig objektivt. Når man hviler i sig selv, vil man ofte også have et større overskud, da man ikke skal bruge kræfter på at kritisere unødige ting ved sig selv.

Opbyg positiv udstråling

Hvis du ønsker at hvile i dig selv og have en positiv udstråling, er det vigtigt, du har det godt med dig selv. Det er umådelig vigtigt at udøve selvomsorg og selvkærlighed, og her er det ligegyldigt, hvordan du rent faktisk ser ud. Selvom medierne længe har præget os med billeder af det “ideelle” udseende, vil mangfoldighed og diversitet altid være både uundgåeligt og ønskeligt. Alle har deres egen smag og præferencer, og vi er alle os selv. Det ville da også være en kedelig verden, hvis vi alle var ens.

Vær den, du ønsker at være

Din krop er dit lærred, og hvis du ønsker at ændre på noget, har du fri mulighed for at gøre det. Når det kommer til udseende, er der utallige måder at ændre dette på, hvis det er et stort ønske for dig. Fysisk aktivitet og sund, nærende kost vil altid være at foretrække, da det både kan øge din fysiske og mentale sundhed. Der er også utallige muligheder for at foretage kosmetiske ændringer, for eksempel hos firmaer som Motiva, og du kan tage adskillige kurser i både selvudvikling og andre mentale redskaber til at blive den bedste udgave af dig selv.

Forandring kræver en indsats

Det er ikke en skam at have et ønske om at forbedre sig selv på den ene eller anden måde. Du bestemmer helt og holdent over den måde, du ser ud på, og den måde, du agerer på. Hvis du ønsker en forandring, kræver det selvfølgelig en indsats fra dig, men hvis denne ændring giver dig større velvære, er den så ikke også det værd? Du er dit eget livsmaleri, og du kan helt selv vælge farverne.

About the Author

hotelica