Fremtidens kunst – kun Digital?

  • Et påtrængende spørgsmål kunne være hvad og hvilke former for kunst vi kan forvente os i fremtiden? Vil moderne teknologi og fremstillingsmåder også gøre sig gældende her? Kan man forvente at en moderne, 3D-printet plastikskulptur kan være moderne kunst der har et reelt publikum. Et moderne ord er ”Disruptive”, og påtegnes normalt til forretningsmodeller og kreativ tænkning. Der er vel intet til hinder for at fremtidens kunst bliver digital, disrupting-ting der forhandles over internettets sociale medier og interessegrupper?
  • Det er ligeledes en kreativ tanke at vi som mennesker vil iføre os kunstneriske kreationer baseret på teknologisk innovation som LED-lys, Body Paint når vi skal klæde os ud, eller udsmykke vores krop med farverede tatoveringer som moderne ”statements” og udtryk for hvem og hvad vi er og den måde vi opfatter tilværelsen på?
  • Man kan snuppe sin SmartPhone – tage et billede, lægge diverse farvefiltre og tekster på, for herefter at lancere sin egen personlige kunst inden for få minutter. Vi bliver vores egne kreative personligheder og kunstnere der via muligheder for gratis distribution uden omkostninger når ud til et meget stort publikum. Fagre nye, digitalkunster verden!

About the Author